Lumenmax​ Danmark

Lumenmax Danmark er distributør og samarbejdspartner for Lumenmax.

Lumenmax Danmark er en selvstændig afdeling af RJ Blæk & Toner Service, der primært beskæftiger sig med at sælge blæk og toner patroner, samt elektronisk tilbehør og gadgets, som smartwatches, sportscamera'er, bluetooth headsets m.m

Alle produkter er efter min bedste overbevisning, blandt de bedste der findes for hvert enkelt produkt, og sælges til en rimelig pris, det samme mener jeg gør sig gældende for vores LED lyskilder fra Lumenmax.

Lumenmax

Lumenmax er producent og leverandør af LED lyskilder af højeste kvalitet baseret på den nyeste LED-teknologi. Gruppen omfatter virksomheder med international kapital og virksomheden blev startet af en gruppe entusiaster fra Polen, Tyskland og Kina.

Det registrerede varemærke tilhørende LUMENMAX er anerkendt på markedet siden 2009. Lumenmax er trendsættere i branchen, og i de sidste to år har Lumenmax introduceret mange innovative LED-lyskilder til det europæiske marked og få mange faste kunder. 

Antallet af faste kunder og entusiaster af mærket er hurtigt stigende.

Lumenmax's motto er synergi med høj lysstyrke, lav pris og lang levetid for produkterne.

✓ Hundredvis af produkter

✓ Tusindvis af engroskunder

✓ Millioner solgte varer

Kvalitet og kundeservice

Lumenmax tilbyder den bedste kundeservice og kundesupport, der selvfølgelig også er til rådighed efter købet. Lumenmax tilbyder den bedste kvalitet af LED-lyskilder i forhold til prisen i EU og tilbyder mange løsninger, der ikke findes hos andre leverandører.

Lumenmax udvikler løbende vores varesortiment, og fortsætter i den retning, Lumenmax valgte i starten at Lumenmax er en producent specialiseret i et smalt udvalg af produkter, der investerer i de mest moderne og effektive LED-løsninger.

De nuværende priser på mærke komponenter er den største faktor, der påvirker vores priser.

Lumenmax garanterer en høj kvalitet og høj reproducerbarhed.

​Timeline

​2009

The creation of the freight trademark LUMENMAX

2010

​Created LUMENMAX Poland

2010

​Registered trademark LUMENMAX in the Republic of Poland

2011

​Expansion of activities in EU countries

 

2012

​Registered trademark in the EU

2016

Lumenmax Danmark - Distributør & samarbejdspartner.

Høj kvalitet - Nyeste Led-teknologi - Opfylder bl.a. LVD, EMC, ROHS Standarder - Konkurrencedygtige priser - Op til 84 måneders garanti - Professionel support

OM OS

​​​Lumenmax Danmark er distributør og samarbejds-partner for Lumenmax, der producerer LED lyskilder baseret på den nyeste LED-teknologi, og er en selvstændig afdeling af RJ Blæk & Toner Service, der primært beskæftiger sig med salg af blæk og toner, samt elektronisk tilbehør og gadgets, som smart-watches, sports camera'er, bluetooth headsets m.m.​

ADRESSE

Lumenmax Danmark

Merringvej 145

8700 Horsens​

Tlf.: +45 65 74 08 63

E-mail: info@lumenmax.dk

CVR Nr. 33020872

FIND os på sociale medier

fbico​  googleplus  instagram